Møt Billy Hem - Han er dødsmorsom!

Møt Billy Hem - Han er dødsmorsom!

Billy Hem fra Sandefjord har en allsidig bakgrunn fra kulturlivet, blant annet som driver av plateselskap, kulturarrangør, tekstforfatter og deltaker i humorkonseptet Paatalemyndighetene. På midten av 90-tallet var han "Beryktet og bejublet for sin hemningsløse humor" (Sandefjords Blad), og solgte rundt 4.000 humorplater med duoen Billy Tøffel og Tom Skalle. Hem har stått bak en rekke kulturarrangement i Sandefjord, med artister som Morten Abel, Samantha Fox, TNT, Bare Egil, Jonas Fjeld, Vidar Busk, Bjørn Berge m.fl.

Nå tar han et nytt humor-skritt, og er klar med sin første bok, Et dødsfall om dagen forlenger livet. Her finner man syttiseks små tekster som omhandler menneskers aller siste stund. De fleste av oss frykter, i større eller mindre grad, døden, og kanskje er humor den beste medisin vi har for å, i det minste, overleve tanken på døden? Disse tekstene er tragiske eller komiske, men oftest tragikomiske, med håp om at de også kan bringe frem latter.

For er det ikke nettopp slik at en god latter forlenger livet?

***

Lørdag 11.11 kl. 18.00 kan du møte forfatteren på Forlagshuset i Vestfold. Fram til da: Les om forfatteren i Sandefjord Blad her:

Hem

***Omtalte bøker