Møt debutant Erling Greftegreff på Gran bibliotek

Møt debutant Erling Greftegreff på Gran bibliotek

Gran bibliotek feirer tirsdag 5 år i nye lokaler, og inviterer derfor til et spennende møte med de lokale forfatterne Stein Buan, Erling Greftegreff, Helge Haukeli, Leif Høghaug, Jane Mysen, Gunnar Kopperud, Hilde Wien og Håkon Sønneland. Dette er forfattere som skriver i ulike sjangre og treffer ulike lesegrupper. Jørn Haakenstad er kveldens vert, og binder det hele sammen.

Det blir enkel servering og gratis adgang.

Om forfatter Erling Greftegreff:

Erling Greftegreff er politioverbetjent, med variert politi og etterforskerbakgrunn, som innbefatter mange års operativ tjeneste, samt etterforskning av de fleste sakstyper. Han er født i 1969, bor på Gran på Hadeland, er gift, og har tre barn i alderen. Han debuterte som forfatter med kriminalromanen Trekkfuglene i 2016..

Om boken:

Når to eldre menn blir funnet brutalt drept i Hønefoss, blir politiførstebetjent Wilhelm Gran satt på saken. Gran, som ikke har opplevd den store motivasjonen i jobben etter at han ble sparket som hundefører, får hjelp fra uventet hold, og etter kort tid ledes sporene over enorme avstander, både i tid og geografi. Gamle hendelser dukker opp fra fortiden, men det mest skremmende av alt, er at det meste peker mot en brutal og hensynsløs drapsmann med unike egenskaper, helt ulikt alt annet de tidligere har stått overfor. At han er villig til å gå svært langt for ikke å bli tatt, gjør ikke presset mindre. Wilhelm Gran kjenner omsider jaktinstinktet bruse igjen, og henter fram sin gamle, avskiltede tjenestehund, den enorme schæferen Satan. Jakten er i gang.Omtalte bøker