Møt Elisabeth Holt under verdensdagen for selvmordsforebygging

Møt Elisabeth Holt under verdensdagen for selvmordsforebygging

Elisabeth Holt ga ut boken "Det handler ikke om å overleve. Det handler om å leve" i fjor, og har siden den gangen holdt en rekke foredrag om bokens tema. &. september er det  Verdensdagen for Selvmordsforebygging, og hun  holder da foredrag både på Bakkenteigen i Horten og på Tønsberg og Nøtterøy Bibliotek. 

elisabeth holt

Arrangør: Å Leve. Sted: Campus Bakkenteigen Horten

Foredragsholder: Elisabeth Holt, som har skrevet boka:
«Det handler ikke om å overleve. Det handler om å leve»
Musikalsk innslag av musikkstudenter ved Høyskolen.

 ***

Tønsberg og Nøtterøy bibliotek. Tidspunkt: 19:30 til 21:30

Temaet er: It just takes a minute to change a life. Hør foredragsholder Elisabeth Holt, som i fjor gav ut boken: Det handler ikke om Ã¥ overleve. Det handler om åleve. Hun jobber som veileder og holder foredrag om livets vanskelige temaer og veien til et godt liv. Musikalsk innslag ved sanger Agnes Stock. I samarbeid med Leve Vestfold.

Arrangementet starter med servering av kaker og kaffe hos With bok & kaffe kl. 19.30.

Om boken:

 
Mange av oss lever i dag et liv hvor vi glemmer oss selv og tillater at hverdagens krav og mas og andres forventninger får stor plass. Dette er spesielt sant når vi ikke vet hva vi selv ønsker eller ikke klarer å sette tydelige grenser. Da vil livet ofte ikke lenger være en glede, men en kamp.

Løsningen for å få et bedre liv er å ta tilbake retten til å være glad i seg selv, lytte til seg selv og egne ønsker, og slutte å bry seg med hva andre mener om hvordan vi bør leve. Nær man føler kjærlighet til seg selv, vil man slutte å dømme seg selv og andre, man får mer energi og livet faller på plass. Opplever man glede i livet har man også mye mer å gi andre, og verden blir et bedre sted, ikke bare for en selv, men også for de rundt.

Livet er hva du selv gjør det til. Sett pris på deg selv, og velg det livet du selv vil ha!

Elisabeth Holt opplevde at hennes eget liv var i en nedadgående spiral i mange år, inntil hun en dag fikk valget mellom å leve, eller la kroppen dø¸ av selvforakt og angst. Redningen kom da hun endelig forsto at hun måtte begynne å lytte til seg selv, og ikke alle andre. I dag lever hun et svært harmonisk og lykkelig liv, og i denne boken deler hun kunnskapen hun opparbeidet seg gjennom egne erfaringer.Omtalte bøker