Møt Gry Kristin Karlson på krimfestivalen i Randaberg

Møt Gry Kristin Karlson på krimfestivalen i Randaberg

Førstkommende onsdag går Rogalands første krimfestival, «Blodig alvor», av stabelen i Randaberg. Krimfestivalen - som er den eneste rene krimfestivalen i Rogaland - har et fullspekket program med både lokale og nasjonale forfattere fra 25. til 28. april over hele Randaberg. 

– Jeg har hatt denne ideen lenge og jobbet med den i tre år, så det blir veldig spennende å komme i gang, sier festivalsjefen i et intervju med det lokale Bygdebladet.

randaberg

En av de deltagende forfatterne er Gry Kristin Karlson, som debuterte med romanen "En liter blod" på Lyst forlag i 2016. Det skjer torsdag på "Landsbypubben" i Randaberg sentrum, hvor det er duket for en kveld med krim, quiz og vampyrer. 

***

Om boken En liter blod:

Jørgen Syvertsen forelsker seg i den vakre, men svært farlige Khazeema.
Det skal vise seg at den lyshårede skjønnheten slettes ikke er en vanlig kvinne. Jørgens forelskelse er imidlertid sterkere enn frykten og selv det kan koste ham livet, er han villig til å gjøre alt for å vinne hennes gunst. På sin reise etter Khazeema, blir Jørgen kjent med finurlige karakterer. Noen er gode hjelpere, andre er med på å trekke ham inn i livsfarlige situasjoner. Jørgen får skylden for ugjerningene som hans nye bekjentskap står bak og havner på flukt for loven.



Omtalte bøker