Møt Kristine Hardeberg og "De uskyldige" på Grimstad bibliotek 12.09.

Møt Kristine Hardeberg og "De uskyldige" på Grimstad bibliotek 12.09.

Kristine Hardeberg reiser aktivt rundt og presentere debutboken sin "De uskyldige", noe mange vet å sette pris på. Førsteopplaget er allerede utsolgt, og tilbakemeldingene overveldende. 12. september skal hun besøke Grimstad bibliotek, og denne uken ble hun derfor intervjuet av Grimstad Adressetidende:

kristine i grimstad blad

Om boken:

"Vi er heldige, sa han, og stirret ut i luften, – som kan bo akkurat her! Som kan gå på disse brosteinene som er tråkket flate og glatte gjennom hundrevis av år, av mennesker med evigheten som mål og hele verden som perspektiv."

Sandra leter etter faren sin, en jakt som fører henne fra en liten bygd på Vestlandet til Firenze i Italia, byen som er hennes eneste spor. Men, søket etter faren skal vise seg å avsløre sjokkerende hemmeligheter om begge foreldrene. Under buegangene i Europas aller første barnehjem opplever Sandra hvordan historie og nåtid henger sammen, hvor sterkt båndet mellom mor og barn kan være.

For parallelt med Sandras historie følger vi også Teresa, en oppvakt jente i frigjøringskrigens Italia, en tid da muligheter og begrensninger går hånd i hånd. Mest av alt ønsker hun seg utdannelse, men følgene vil bli skjebnesvangre for henne – og for Sandra. Er det mulig å stole på et annet menneske?

De uskyldige handler om livsvalg og tilhørighet, om mysterier og håp.
Bli med inn i inn i de trange gatene i en av de viktigste italienske renessansebyene i denne gripende slektsromanen som portretterer både skjørheten og styrken i det å være en familie.Omtalte bøker