Nå er det igjen mulig å kjøpe "Wilma har to mammaer" - endelig nytt opplag

Nå er det igjen mulig å kjøpe "Wilma har to mammaer" - endelig nytt opplag

Wilma har to mammaer har vært utsolgt fra lageret vårt en stund nå, men nå er den endelig i nytt opplag og er å få tak i! 

Boken er skrevet av Lone Halvorsen og Maria Therese Olsen og illustrert av Gina Snipp. Den handler om Wilma på 4 år. Hun går i barnehage, har en helt ordentlig kanin som ser ut som en løve, hun har blinkesko, elsker å danse med strutteskjørtet sitt – og så har hun to mammaer. Wilmas to mammaer skrev denne boken etter å ha konstatert at utvalget var heller begrenset av denne type bøker. Boka har vært utprøvd for en barnehagegruppe, og slo veldig godt an. 

Aftenposten skrev bl. a. følgende i sin anmeldelse: 

"Spørsmålene som tas opp oppleves relevante og knyttes naturlig til fortellingen. Språket er lettlest og stort sett godt. En forsiktig antydning av at det likevel kan være ting som Wilma selv lurer på er fin, og øker fortellingens troverdighet. Det rokker ikke ved påstanden om at Wilma har alt hun trenger. Gina Snipps illustrasjoner lyser av optimisme, med regnbuesymbolikken i Wilmas skjørt som blikkfang. Dette er en bok som gjør en god opplysningsjobb."Omtalte bøker