Novellesamlingen "Kysten i ditt liv" er innkjøpt av Kulturrådet

Novellesamlingen "Kysten i ditt liv" er innkjøpt av Kulturrådet

I dag fikk vi den hyggelige beskjeden om at enda en av våre titler er innkjøpt av Kulturrådet: Novellesamlingen "Kysten i ditt liv", skrevet av tretten av Norges beste kvinnelige novelleforfattere.

Vi gratulerer alle forfatterne og ikke minst redaktøren deres, Lene Westeraas, som selv også har en novelle med i boken.

Om novellesamlingen:

I antologien "Kysten i ditt liv" finner du tretten forfattere, alle kvinner, som forteller historier tilknyttet begrepet kysten - eller? Gjennom dette knippet fortellinger blir leseren trukket gjennom ei linje, en grense, et havstykke. Det er tid for å se hvordan viker, bukter, strandgrotter og steiner leser seg inn i nye perspektiv og gir overraskende og undrende innblikk i et grenseland. Det er en klo og et vidd i spennet på denne antologien som strekker seg mellom disse permene.

Her skriver Ane Høyem, Anne Gjeitanger, Astri Kleppe, Gro Dahle, Ingeborg Arvola, Kristin Bjørn, Marry Ailonieida Somby, Rawdna Carita Eira, Runa Fjellanger, Sigrid Merethe Hanssen, Olava Bidtnes, Lene E Westerås og Heidi HjortelandOmtalte bøker