Nytt i nettbutikken: Gaver som passer til deg som leser eller skriver

Nytt i nettbutikken: Gaver som passer til deg som leser eller skriver

Vi utvider i disse dager sortimentet i nettbutikken, og først ute er Liv Hege Refsdals koselige krus med tekst og bilde spesielt til deg som elsker bøker. Krusene med "bokelskertekst" finnes bare å få kjøpt via oss, og hvert eneste krus er håndtegnet, så ingen er helt like. Men alle slike sjarmerende ... :-)

himmelen 

Krusene vil normalt koste 249,- men som introduksjonstilbud selger vi dem en femtilapp billigere, dvs til kr. 199,- De finnes  foreløpig med tre forskjellige tekster, og både til mann og dame. Hvis du har lyst til å samle på krusene, så vil de etter hvert komme med seks forskjellige tekster. Kanskje en morsom ide for lesesirkelen eller som jobbkopper til de som jobber på bibliotek eller bokhandel? Eller rett og slett en personlig gave til en du kjenner som er glad i å lese? Selvfølgelig gjerne sammen med en god bok :-)

en bokelsker går aldri til sengs alene mann

Etter hvert vil det også komme andre hyggelige gaveideer her, alle med tanke på deg som er glad i å lese eller skrive. Bokelskerkrus, bokmerker, spesielle skriveblokker, lesende figurer, artige kulepenner ... Ideene er mange :-)

Noen gang er alt som trengs bøker og kaffe

Vi kommer til å prøve å finne litt sjeldne ting, noen ganger også ting som bare finnes i ett eller få eksemplar. Så hvis man skriver eller leser, eller kjenner noen som gjør det, så kan det lønne seg å titte innom nettbutikken vår en gang iblant.  I tillegg har vi selvfølgelig alltid mange gode bøker å tilby, mange av dem på tilbud. Og kjøper du for minimum kr. 300,- totalt, så spanderer vi også frakten.

postkasse

Det vi derimot IKKE skal ha, er sengetøy, kjeler og andre duppedingser som overhode ikke har noe med bøker å gjøre. Det overlater vi til andre ...Omtalte bøker