Nytt opplag for "De uskyldige"

Nytt opplag for "De uskyldige"

Kristine T. G. Hardeberg har hatt en fantastisk start på sin forfatterkarriere. Debutromanen De uskyldige har fått strålende mottakelse, blitt innkjøpt av kulturrådet og er nå trykket opp i et nytt opplag. Forfatteren selv har vært aktivt ute på signeringer og på arrangement, og skal nå på tampen av sommeren blant annet delta på dette:

Torsdag 22/8 kl. 17:00
Bokslepp med en smak av Italia
Stories By Kine - Eckersbergs gate 35A, Oslo
Klikk for mer info

Lørdag 24/8 kl. 14:30
Litterær Hagefest på Løkken
Tønsberg
Klikk for mer info

Om boken:

Sandra leter etter faren sin, en jakt som fører henne fra en liten bygd på Vestlandet til Firenze i Italia, byen som er hennes eneste spor. Men, søket etter faren skal vise seg å avsløre sjokkerende hemmeligheter om begge foreldrene. Under buegangene i Europas aller første barnehjem opplever Sandra hvordan historie og nåtid henger sammen, hvor sterkt båndet mellom mor og barn kan være.

For parallelt med Sandras historie følger vi også Teresa, en oppvakt jente i frigjøringskrigens Italia, en tid da muligheter og begrensninger går hånd i hånd. Mest av alt ønsker hun seg utdannelse, men følgene vil bli skjebnesvangre for henne – og for Sandra. Er det mulig å stole på et annet menneske?

De uskyldige handler om livsvalg og tilhørighet, om mysterier og håp. Bli med inn i inn i de trange gatene i en av de viktigste italienske renessansebyene i denne gripende slektsromanen som portretterer både skjørheten og styrken i det å være en familie.Omtalte bøker