Prest og forfatter John Sylte videre i Norske Talenter

Prest og forfatter John Sylte videre i Norske Talenter

I fjor debuterte han som forfatter med boken "Sorg", en bok med både informasjon og tanker om hvordan man kan takle sorgprosessen. Deretter ble han nominert til "Årets Romsdaling" og i går sto han på scenen og gikk videre i Norske talenter med  en The Black Eyed Peas-låt.

39-åringen er glad i hip-hop musikk og bruker kirken som konsertarena. 

– Jeg har alltid hørt på rap-musikk og liker de ærlige tekstene og den sjangeren. Rap-musikk som kun handler om sex og dop gir meg lite. Det hele begynte som en spøk for konfirmantene. Det slo an og til slutt tok vi det videre på kveldsgudstjenester, forteller John Sylte til TV 2. – Menigheten har bare positive tilbakemeldinger om rap-musikken min. Her i Rauma er det ikke så overraskende at presten rapper, de er vant til at slikt kan skje. Noen synger tenor og andre rapper. Men så lenge budskapet i tekstene er bra så er det ikke noe problem. Jeg velger sanger som står til det som kirken står for, sier John Sylte.

Se hele opptredenen på YouTube her: https://www.youtube.com/watch?v=yuTA8fnv3Ns&sns=fb

Vi gratulerer John Sylte med en fin opptreden og krysser fingrene for at det blir mange runder til i Norske Talenter!Omtalte bøker