Statsminister Erna Solberg kommer til litteraturfestivalen søndag for å snakke om leselyst

Statsminister Erna Solberg kommer til litteraturfestivalen søndag for å snakke om leselyst

Statsminister Erna Solberg ønsker å sette fokus på at leselyst og leseglede er viktig å bygge hos kommende generasjoner. Derfor kommer hun på hun til Stavern Litteraturfestival på "barnedagen" søndag 2. juli.
- Barns leselyst må dyrkes også i ferien! Derfor oppmuntrer jeg alle til å lese for barn også i ferien. De gode lesestundene er koselig for både store og små, og de er viktige for barns læring,

erna-i-øp-1024x964

Siden Forlagshuset er med og støtter festivalen, så synes vi selvfølgelig det er hyggelig med storfint besøk, men det skjer i tillegg mye mer enn en statsminister på litteraturrunde denne søndagen.  Prins Godhjerta og onkel Snurretulleball kommer, en ballongklovn vil lage  ballongfigurer til barna og det blir eventyrstund med den lille heksa Eksplodera.
Deretter får vi historien om mobbeofferet Anne Bea med Audhild Solberg, før Tom Kristensen og Marit Reiersgård avslutter festivalen med en samtale om spenningslitteratur for ungdom. Alle arrangementene for barn og ungdom denne dagen er gratis og i tillegg vil barna få en bokgave. Velkommen!