Stemningsfull lansering av "Ta på meg" på Litteraturhuset i Trondheim

Stemningsfull lansering av "Ta på meg" på Litteraturhuset i Trondheim

Sissel Lie har tidligere skrevet romaner, dramatikk, barnebøker og fagbøker. Denne høsten er hun igjen aktuell, nå med romanen "Ta på meg." 

19. november ble den helt ferske boken lansert på Litteraturhuset i Trondheim, der bokens redaktør, Irja Thorenfeldt, innledet kvelden, før litteraturviter Ingvild Folkvord bokbadet den erfarne forfatteren. 

"Ta på meg"  handler om forholdet mellom mor og datter, komplisert som de fleste mor/datter-forhold. Det handler også om datterens skriveprosess som kommer i gang litt tilfeldig og søkende, og som etter hvert fører til innsikt og forløsning. Og i denne prosessen dukker bildene av elefantene opp. Hva vil de henne?

Det var også musikalske innslag av forfatterens datter, cellist Marianne Lie, mange spørsmål fra den nesten fullsatte salen og avsluttende boksignering og salg. 

Om boken:

En mor og datter møtes på et hjem for eldre. De to har alltid hatt et komplisert forhold, og datteren har en nagende følelse av at det er noe hun burde ha forstått. Hvorfor støter hun stadig på elefanter i aviser, i radio, på tv og internett. Kan de hjelpe henne å forstå? Hun begynner å notere på små lapper.Omtalte bøker