Stemningsfull og flott boklansering på Det Norske Teatret i Oslo

Stemningsfull og flott boklansering på Det Norske Teatret i Oslo

DSC_5585 – KopiOnsdag kveld lanserte Vidar Sandem sin helt ferske roman "Tiden går så fort at du tror den står stille" på Det Norske Teatret i Oslo,

DSC_5634 – Kopi – Kopi

og rundt et sekstitalls mennesker var på plass for å få med seg lanseringen av debutboken til den tidligere teatersjefen.

DSC_5598-001 – Kopi – Kopi

Kvelden startet med musikalske innslag av Zelimir, selvfølgelig fra tidsepoken deler av romanen er hentet fra, det svingende 60-tallet.

DSC_5595 – Kopi – Kopi

Deretter presenterte Liv Forlags redaktør Irja Thorenfeldt både bok og forfatter,

DSC_5617 – Kopi – Kopi

før Sandem selv entret scenen og fortalte og leste fra romanen.

DSC_5631 – Kopi – Kopi

Deretter var det tid for boksalg og signeringer,

DSC_5653 – Kopi – Kopi

og skal man dømme ut fra interessen denne kvelden, blir denne boken å finne under mange juletrær i år.

DSC_5603

 

Om boken:

sandem med bok"Vi gikk nedover den bratte bakken mot vannet. Hånd i håd. Langsomt. Veldig langsomt. Det var som om vi begge visste at her var vi trygge, her kunne ingen ødelegge for oss. Og i den bakken, med hånda hennes i min, visste jeg, at akkurat nå kunne ingenting klemme meg i stykker. Jeg kunne sikkert eksplodere, av all varmen, hjerteslagene, brannen under panna, ja, og det var greit. La det smelle. Jeg ville ikke gå i stykker. Det var nok dette folk kalte lykke."

"Livet går så fort at du tror det står stille" er en rystende og opprivende bok om en ung gutt som vokser opp med en alkoholisert og voldelig far, om guttens forhold til moren og broren, om Lise, som han forelsker seg hodestups i, og hvordan livet senere, som godt voksen mann, når moren dør, invaderes av minner og drømmer.
En vakker og vond fortelling av en av våre store teaterpersonligheter.
 
Om forfatteren:
 
Vidar Sandem (1947) er en markant skuespiller, betydelig dramatiker og dristig teatersjef. Sandem debuterte i rockemusikalen Hair 1970, og har siden spilt i en rekke stykker. Han har vært tilknyttet både Den Nationale Scene og Det Norske Teatret, hvor han har gjort sin hovedinnsats og også var teatersjef i en årrekke. Sandem har også gjort seg bemerket på filmlerretet, blant annet i Orions belte 1985. Sandem romandebuterer med Livet går så fort at du tror det står stille.


Omtalte bøker