Stolt forfatter med trykkefersk bok: "Belials inferno"

Stolt forfatter med trykkefersk bok: "Belials inferno"

John Olav Oldertrøen er aktuell med den frittstående oppfølgeren til «Isilds Vrede», nemlig «Belials Inferno». I går kom forfatteren på besøk til oss for å hente boken og sine rykende ferske eksemplarer.

DSC_4807

Dette ble markert med lunsj, kaffe og kake -- legg merke til at omslaget på den matcher boken og John Olav Oldertrøens t-skjorte -- sammen med oss på huset. Forfatteren selv var selvfølgelig strålende fornøyd med boken, og gleder seg til å dele den med leserne!

DSC_4813 

Om boken:

Handlingen i boken: Trym og Frida er kjærester, men en kveld forsvinner Frida sporløst, og Trym skjønner etter hvert at det ikke er noen tilfeldighet: Det henger sammen med hennes egenskaper som “halving” - og han er den eneste som kan redde henne. Frida har i mellomtiden havnet i året 1666, da den onde Belial er lensmann i bygda. Hans djevelske prosjekt er å samle alle halvinger fra alle steder og tider hos seg og utrydde dem, for slik å få mer makt -- og nå mangler han bare Trym.

Her er action og spenning, tidsparadokser og dilemma på liv og død, blandet med naturskildringer. Vekslingen mellom Tryms og Fridas perspektiv fungerer effekivt spenningsskapende og handlingsdrivende, og vrien med at de to frivillig går i døden for å redde sin egen framtid er det virkelig format over.

Likte du «Isilds vrede», som blant annet forfatter Gert Nygårdshaug utrykte stor begeistring for, er vi sikre på at du også vil sette pris på«Belials inferno» :-) Boken kan du kjøpe i vår nettbutikk her. 

DSC_4817Omtalte bøker