Strålende anmeldelse for Melissa Heklands "To skritt frem ett tilbake"

Strålende anmeldelse for Melissa Heklands "To skritt frem ett tilbake"

Melissa Hekland debuterte i for et par uker siden som forfatter med poesi- og maleriboken "To skritt fram, ett tilbake", utgitt på Forglemmegei forlag. Denne uken kom den første anmeldelsen, skrevet av bokbloggeren Beathes Bokhjerte. Hun har latt seg fascinere av både tekster og bilder og skriver bl.a: 

"Allerede på de første sidene i boken nikket jeg gjenkjennende til det som ble sagt, for det er sant det som står der og kanskje det er selvfølgelig også men akk så godt det er å få slike påminnelser som dette. Jeg anbefales denne diktsamlingen, en spennende debut og jeg håper på mer."

Hele anmeldelsen kan du lese her: https://beathesbokhjerte.no/2018/07/04/sommerlesing4-som-svaler-kom-de-to-skritt-frem-ett-tilbake/

melissa

Fredag 22 6 hadde hun boklansering på Kafe Kroken i Lonevåg, der hun - i tillegg til å presentere selve boken - også bød på maleriutstilling.

melissa 3

Et femtitalls bøker ble solgt, men de som ikke fikk med seg selve lanseringen, fikk en ny mulighet til å skaffe seg signert bok helgen etter. Lørdag 30 juni var forfatteren nemlig å finne på Tyssemarknaden. Lokalavisen Bygdanytt har også intervjuet den fargerike forfatteren:

Melissa i Bygdanytt

 

Om boken:

"TO skritt frem ETT tilbake – Til KRAFTEN i mitt indre" er en diktsamling i skjønn forening med egenproduserte malerier. Forfatteren håper med denne boken å gi håp om at det finnes et lys i mørket, selv når alt virker dystert og trist. Hun ønsker å forsikre deg om at det er mulig å reise seg igjen etter et fall, at uansett hva andre mener om deg, eller hva du enn har mistet eller opplevd, så har du en unik kraft inni deg til å snu livet ditt rundt. Du har en slik makt, hvis du tar det hele og fulle ansvaret for deg selv og din egen lykke.Omtalte bøker