Strålende mottakelse for "Offiseren"

Strålende mottakelse for "Offiseren"

Kriminalromanen "Offiseren" kom ut for snaue to uker siden, men har allerede fått omtale i flere aviser og en rekke strålende anmeldelser, blant annet fra forfatter og bokblogger Geir Tangen.

Tangen gir romanen terningkast fem og skriver blant annet:

"Helge Thime Iversens tredje bok om Kripos-etterforsker Njaal Natland er utvilsomt den mest omfangsrike og komplekse av de tre bøkene, og samtidig også den mest aktuelle med sin storpolitiske ramme rundt kampen mot terror. Akkurat den tematikken er et stort lerret å bleke. Det er svært lett å tråkke feil, enda lettere å være stigmatiserende, og nesten umulig å skape noe nytt og spennende.

Thime-Iversen klarer kunststykket å gjøre dette interessant med gode doser respekt, kløkt, innsikt, og ikke minst, en velkomponert dramaturgi.

Du trenger oksygenmaske for å komme gjennom de siste femti sidene av boka... Den bygges sakte opp, men eksploderer i et voldsomt drama mot slutten. Anbefales!"

Helge Thime-Iversen

Om boken:

En mann blir kastet over bord fra en ferge på vestlandet, Samtidig blir Njaal Natland ved Kripos kontaktet angående en kodet tallrekke som kan knyttes til en kommende terroraksjon. En intens og personlig jakt på svar starter - både på en drapsmann og en løsning på koden.

Kan Njaal finne svarene i tide for å forhindre både nye drap og en grusom terroraksjon på norsk jord?Omtalte bøker