" i Telemarksavisa. " />

Strålende omtale av "Min mor døde barnløs" i TA!

Strålende omtale av "Min mor døde barnløs" i TA!

Sjefredaktør i Telemarksavisa, Ove Melingen, har lest og omtalt Tore Tveits ferske roman "Min mor døde barnløs>" i Telemarksavisa. Han skriver blant annet:

"Tore Tveit har åpenbart hygget seg når han har formulert en del setninger her. Noe er elegant, noe er nesten genialt. Med ordspill, med språklige finter, med doble og triple betydninger og med en hovedperson av en ordkverulant, som ikke lar gamle muntlige klisjeer få gå upåaktet hen. «Min mor døde barnløs» er, om ikke en triumf, så i alle fall en solid hjemmeseier!"

min mor

Om boken:

Den førtidspensjonerte Skiens-læreren Knut Oskar Pedersen er en særing og en einstøing, men når han begynner å fundere over hvem moren hans var, som tilbrakte de seks første årene av hans liv på mentalsykehus, og som deretter døde, begynner livet hans langsomt å endre seg. Han blir vennligere innstilt overfor naboene, og ikke minst, han får bedre kontakt med faren, som alltid har vært en lukket mann.

Dette er en underfundig, morsom og rørende roman, skrevet av en forfatter med en lang rekke utgivelser bak seg.Omtalte bøker