Underholdende bokshow med Jan-Robert Henriksen og Hanne Kristin Rohde i Tønsberg

Underholdende bokshow med Jan-Robert Henriksen og Hanne Kristin Rohde i Tønsberg

Det var trangt om plassene på Tønsberg bibliotek da Hanne Kristin Rohde og Jan-Robert Henrixen inntok scenen for å lansere sistnevntes debut som forfatter, krimromanen "De udugelige."

DSC_7518

Både Hanne Kristin Rohde og Jan-Robert Henrixen har begge bakgrunn fra politiet, og før showet reklamerte de med at publikum skulle bli tatt med bak politisperringene,

DSC_7521

men til tross for - eller kanskje nettopp derfor - at mange av publikum selv jobbet i politiet,

DSC_7508

ble det absolutt mest snakk om bøker og ... dukker;-)

DSC_7559

Vi fikk en sjarmerende presentasjon av både bøker og forfattere, samt ikke minst to underholdende møter med to av Jan-Robert alter egoer,

DSC_7568

anda Konrad og den narkomane Jim Ronny, noe som definitivt åpnet latterdøren hos de frammøtte.

DSC_7574

Deretter overrakte Jan-Robert en svært velfortjent blomsterbukett til bokens redaktør, Nina Grove Hansen, før kvelden ble, som seg hør og bør selv på et bokbad av det litt annerledes slaget, avsluttet med boksalg og boksignering.

DSC_7582

Om boken "De udugelige":

En serbisk krigsfange som soner i Norge står sentralt og det åpenbare gir politiet tunnelsyn. For noen blir det jakt, for andre en kamp for å være profesjonelle, for de falske – et utstillingsvindu.

Dagens politi står overfor grenseløs kriminalitet. Dette er en historie som tar for seg slik faenskap, samtidig som den speiler det mangfold som finnes i politikulturen. Den forteller om de ambisjonsrike, de utladete, de lojale, dilettanter, flinkiser, resignerte, men også vanlig politi med sterk etisk forankring og kjærlighet til mennesker. Romanen forener varm humor og den tradisjonelle krimsjangeren med autentisk politiarbeid. Henriksen maler ikke ut vold, men gir det vonde et sant ansikt. Dette er fiksjon med utgangspunkt i virkelige mennesker, de som kanskje handler i samme matbutikk som deg.