Vår ferske bok "Natt i Liguria" med flott anmeldelse i ØP

Vår ferske bok "Natt i Liguria" med flott anmeldelse i ØP

I forrige uke kom den rykende ferske boken "Natt i Liguria" fra trykkeriet, og i dag kan både forfatter og forlag glede seg over to siders hyggelig omtale og anmeldelse i Østlandsposten. Anmelder Kjersti Bache skriver blant annet:

"Natt i Liguria er en litt annerledes krimroman, med sterke og gode smaker fra oliven - og vinmarkene i Italia. Absolutt en bok du kan kose deg med i mørke høstkvelder, både for å drømme deg til Italia, og for å oppklare mysteriet med Kristus-figuren i massivt gull."

åge i øp liguria

 

Forfatter Åge Baste Vassdal (1962) er bosatt i Stavern.  Natt i Liguria er hans tredje bok.

Om boken:

Lasse reiser ofte til feriehuset sitt i den sjarmerende, lille landsbyen Col del Bosco, et par mil fra Riviera dei Fiori. Men denne gangen setter han seg på flyet til Italia for å være tilstede under begravelsen av en venn. På flyet møter han den halvt italienske Siena som har arvet en oliven- og vingård i den samme, lille landsbyen som Lasse er på vei til.

Det er sensommer i Col del Bosco der både druer og olivener nærmer seg innhøsting. Siena må avgjøre hva hun skal gjøre med gården hun har arvet. Hun nyter tilværelsen sammen med arbeidsfolkene på gården, mens Laura, datter av antikvitetshandleren Alberto, disker opp med flotte retter og serverer dem under de gamle kastanjetrærne i vingårdens hage. Men det ulmer under overflaten i landsbyen. Alberto forteller Siena et rykte om en kirkeskatt som har forsvunnet.

Lasse kjenner også til tyveriet, og vet mer om dette enn han ønsker. En natt bestemmer han seg for å finne ut av mysteriet. Dette fører Lasse og Siena inn i begivenheter de helst ville unnvært. En dag dukker Sienas ungdomskjæreste Stefano opp, og alt går fra galt til verre.Omtalte bøker