Velkommen til boklansering med "mye attåt" på Forlagshuset

Velkommen til boklansering med "mye attåt" på Forlagshuset

Tradisjonen tro har vi julebokmarked på Forlagshuset hvert år før jul, så også i år. Programmet blir allsidig, med særdeles rimelige bøker, musikk, barnehageshow og forfattertreff. Og ikke minst boklansering av Liv Hege Refsdals to utgivelser denne høsten.

Liv Hege har laget både boken "BokVisdom" og en sjarmerende kalender for 2018. Og i den forbindelse inviterer vi til lanseringsfest lørdag 11.11.17 kl. 18 - 21, på selveste Kulturnatta i Larvik, hva kan vel passe bedre?

Det blir bokbad av forfatteren, der man vil få vite litt om bakgrunnen for bøkene hennes, hvorfor i alle dager skriver og tegner hun? OG med full jobb ved siden av, hvordan i alle dager får hun tid?

liv hege

Det blir minikonsert med selveste Roy-Einar Dreng, som har vært på turne både innenlands og utenlands dette året etter at han slapp sin siste skive, Middle of the night.

 

 og det blir Åpen mikrofon, åpen for både etablerte og spirende forfattere. Kanskje er det der vi i forlaget oppdager vårt neste talent?

Det blir fyldige Goodybags til de som handler for over kr.500,- , det blir gratis bok til alle som dukker innom, og litt snacks og drikke for de som ønsker det. Og det er selvfølgelig gratis inngang.

Lørdag 11.11.17 kl. 18.00 på Forlagshuset i Vestfold as, Skreppestadveien 46, Larvik. 

HJERTELIG VELKOMMEN!Omtalte bøker