Velkommen til ettårsfest med Silje, Knotten, Kufiolilla og Flu Filla

Velkommen til ettårsfest med Silje, Knotten, Kufiolilla og Flu Filla

For ett år siden debuterte Silje Sirnes Winje som forfatter. Men med ny baby, ny plate og mange andre små og store prosjekter på gang, så rakk hun aldri noen boklansering. Men nå - Bedre SENT enn ALDRI!

Lørdag 2.des kl.14.00 inviterer hun derfor til Bokfest for KUFIOLILLA OG FLU FILLA på kulturhuset SubScene i Oslo.

Det blir sang, moro, tull og fjas med Silje og Knotten. Silje har nemlig fått med meg en av Nrks tidligere STJERNEDUKKESPILLERE på laget, dukkespiller Berit Nermoen. Gjennom flere år underholdt hun barn gjennom tv-skjermen med sine underfundige betraktninger og lune humor. Hennes signaturstemme er nok kjent for de fleste småbarnsforeldre. Lørdag 2.des tar hun med seg kompisen sin KNOTTEN til SubScene i Oslo (Rosenkrantz gt.17. )for å feire boka "Kufiolilla og Flu Filla lager sirkus" sammen med Silje.

Gratis inngang! Ta med ungene og kom, da vel!:)

 silje winje

Om Silje Sirnes Winje:

    Silje S. Winje startet sin journalist-karriere i TV 2 Nyhetene. Senere har hun bl.a jobbet i God morgen Norge, i TV 2s ungdomssatsning Waschera, i Supermorgen, samt har vært programleder for en rekke barne- og ungdoms-program på fjernsyn.

    Om boken:

    Kufiolilla og Flu Filla er en artig historie om et vennskap som utvikler seg mellom en litt annerledes lilla ku og en bitteliten munnrapp flue. Kufiolilla og Flu Filla på sirkus er den første boken i en planlagt serie med disse to vennene. Silje Wirnes Winje har både skrevet og illustrert boken.    Omtalte bøker