Vi gratulerer Bjørn Dahl med terningkast seks for "Krigerne"!

Vi gratulerer Bjørn Dahl med terningkast seks for "Krigerne"!

Simen Ingemundsen, bokanmelder i Bygdebladet og mannen bak bokbloggen "BokTimmy" har lest Bjørn Dahls spenningsroman "Krigerne:" Han kaster terningkast seks, og skriver blant annet:

“Krigerne” av Bjørn Dahl er en intens leseopplevelse. En stemningsfull kriminalroman, som griper fatt i deg og tar deg med på en kolossal reise som kan virke sjokkerende og skremmende selv for den hardeste leser. Forfatteren imponerer med sine skildringer av miljøet og beskrivelser av karakterene. Det er ingen tvil om at Bjørn Dahl har modnes de siste tre årene. Når jeg først hadde startet å lese, var det vanskelig å legge boken fra seg. Så når den var ut-lest, var det ergerlig at den var ferdig, for meg kunne den vart mye lengre. Jeg gleder meg allerede til neste bok fra Bjørn Dahl og håper den kommer fort."

Les hele den strålende anmeldelsen her: https://boktimmy.blogg.no/?p=1507&fbclid=IwAR3nZU8CyI42kQ_bj5VbmLILtXO-DTLKSZKq2KlFodDyX_pg_p_OAJ26144

Om boken:

Når Bern Juv settes fri etter å ha sonet tre drap han hevder ikke å ha begått, ser han fram mot ensomheten og et liv i pakt med naturen, men fortida innhenter den forhenværende Unifil-soldaten allerede ved porten: Ekskjæresten Minken nekter å gi ham opp.

Bern rekker knapt hjem før en tvilsom privatdetektiv vil at han skal be saken sin gjenopptatt. Samtidig dukker det opp et nytt lik som forbindes med forbrytelsen Bern ble dømt for. Vil han igjen bli mistenkt?
Minken foreslår at han skal bli med til Libanon, der hun arbeider med humanitære prosjekter. Flyktningleirene som Minken jobber i finansieres på en lyssky måte. Nå er flere ute etter ressursene – og de er villige til å gå over lik. Igjen befinner Bern seg i stormens øye, i landet som har merket ham for livet.

Krigerne er en actionfylt spenningshistorie om gråsoner og mål som helliger midlene.Omtalte bøker