Nedlukket Engel - Margaret Solberg

Flere bilder

Nedlukket Engel - Margaret Solberg

Vanlig pris: kr 199,00

Special Price kr 79,00

Availability: På lager

Denne boka åpner og slutter med anrop av det som lever. Vi som kan anrope, og la andre bli til. Den er inspirert av og skrevet under og etter en reise til Israel og Vestbredden. Et land og en konflikt mange har innganger til, politisk, religiøst, kulturelt. Boka ønsker å gå inn i noen sider av hva okkupasjonen medfører både for jøder og palestinere. Hvilke brudd på demokratiske og menneskerettslige verdier som krenkes.

Heldigvis fins det alltid mennesker som jobber for en bedre verden, og dette håpet må vi ta i bruk og overlevere. Forfatteren har reist i mange land, også fattige land. Aldri har hun vært noe sted der alvoret lå så tett under overflaten, og kom så raskt inn i samtaler, uansett med hvem. Den har bakteppe av Israel slik det har utviklet seg fra 1948. Den forsøker å bringe oss inn i sorgen og håpet begge folk har erfart.

For forfatteren er det som for Odd Karsten Tveit når han skriver: Vi må støtte den svakeste part. Bokas temaer er like gyldig for undertrykkelse andre steder, noe vi så tydelig ser med det store antall flyktninger i verden nå.
ELLER
Om forfatteren

Detaljer

Margaret Solberg (f. 1956 ) er bosatt på Skjetten. Hun jobber som klinisk spes. psyk.spl. på Akershus universitetssykehus.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Fri frakt Nei
Anmeldelser