Frekke Frida Flue feirer jul - Jon Håkon Aulie / Kari-Mette Astrup

Flere bilder

Frekke Frida Flue feirer jul - Jon Håkon Aulie / Kari-Mette Astrup

Vanlig pris: kr 249,00

Special Price kr 49,00

Availability: På lager

Frekke Frida Flue og kjæresten hennes, Fernando Frez, er endelig i farta igjen. Nå skal det feires jul! Men julen viser seg å bringe med seg mange overraskelser. Skrekkfluepepperkaker? Et grantre midt i stua? Og det tar helt av da de to fluene blir med på gudstjeneste julaften. Sjelden har noen opplevd en mer spennende julegudstjeneste…Bokinspirator Liv Gade sier:

- Bøken er kjempesøt, en nydelig historie med masse humor og sjarm. Bildene er supre! Årets julebok for de minste!Frode Magnar Andersen, prest i Vear kirke:

- Jeg heier på Frekke Frida Flue! Håper hun tar med seg Fernando og besøker kirka mi engang også!Wenche Roald Naas, avdelingsleder barn på Stokke bibliotek:

- Det er bare å glede seg til enda en bok full av herlige fluesprell. Fantasifull humor for alle aldre!Forfatter Jon Håkon Aulie debuterte med den første boken i serien i 2011, og mottok Stokkes kulturstipend for bøkene i 2012. Alle de tre bøkene i serien er fargerikt illustrert av kunstmaler Kari-Mette Astrup.
ELLER
Om forfatteren

Detaljer

Jon Håkon Aulie (1959) er født og oppvokst i Sandefjord. Han bor nå i Stokke, der han jobber som lærer i barneskolen. Aulie er glad i Vestfoldkysten, men trives også godt på fjellet. Så ofte han kan, stikker han derfor til hytta si i Ål. Der har han også skrevet deler av «Frekke Frida Flue», den illustrerte barneboken han debuterte med høsten 2011. 2012 kom oppfølgeren «Frekke Frida Flue forelsker seg» og i oktober 2013 kommer tredje bok i serien: «Frekke Frida Flue feirer jul.» Aulie har også bidratt i antologien VestfoldLiv 2011.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Fri frakt Nei
Anmeldelser