Den lille refleksjonsboka – Einar Gaustad

Flere bilder

Den lille refleksjonsboka – Einar Gaustad

Vanlig pris: kr 249,00

Special Price kr 19,00

Availability: På lager

Denne vakre boka inneholder betraktninger omkring små og store hendelser i hverdagen. Her deler forfatteren foto til inspirasjon og gode opplevelser, og utsagn til refleksjon og ettertanke. Med få og velvalgte ord beskriver han en hverdag der vi alle er på vandring langs livsveien.

Livsveien, er som en fotballkamp hvor vi alle vet resultatet, men hvor vi alle ønsker oss mest mulig spilletid før vi blir tatt av banen.

Livsveien, er som en utendørskonsert med Bruce Springsteen hvor vi alle lar oss fange av øyeblikkets magi, men vet at når Paul McCartney og Bruce drar i gang Twist and Shout er konserten kommet til veis ende.

Livsveien formes av et utall små og store hendelser i hverdagen, noen planlagte – de fleste tilfeldige.

Livsveien er hverdagen og våre hverdagsliv!
ELLER
Om forfatteren

Detaljer

Einar Gaustad har et langt og variert yrkesliv bak seg. Han jobbet i mange år som sjåfør, industriarbeider, plateprater, sosialsjef og personalsjef, før han avsluttet yrkeskarrieren med tjue år som rådmann, i henholdsvis Sørum, Larvik og Asker kommune. Som rådmann var han både profilert, omstridt, innovativ, etterspurt og respektert, han var kandidat til prisen som årets leder., samt ble tildelt Akershus fylkeskommunes miljøpris. Nå har han lagt det til tider stormfulle yrkeslivet bak seg, og isteden tatt seg tid til å reflektere over livets små og store hendelser. Dette har resultert i «Den lille refleksjonsboka», utgitt høsten 2014.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Fri frakt Nei
Anmeldelser