Den ukjente gravør – Kari Elisabeth Svare

Flere bilder

Den ukjente gravør – Kari Elisabeth Svare

Vanlig pris: kr 299,00

Special Price kr 19,00

Availability: På lager

«Den ukjente gravør» er en diktsamling om de store temaer, med tekster som sirkler rundt menneskeheten og kloden vår. FN-rapporten fra 2007 avslørte at vi klusser med kloden, og at alt går fortere enn antatt, på en vei vi absolutt ikke burde følge. Dette opptar forfatteren, og i denne boken har hun – med stort hell – forsøkt å ordsette menneskehetens moralske dilemma. Ingen enkel oppgave i ei tid da det kan virke som om moral er avskrevet som avleggs …

Kari Elisabet Svare forsto alt i ung alder at viktig lærdom ikke forvaltes av skoler. Siden har hun allikevel utdannet seg pedagogisk, men samtidig høstet mang en erfaring innen gjenbruk, sjølbruk, sjølutvikling og omsorg. Ei stund var hun på sin helt rette plass i klasserommet, innen livet skvisa henne videre. Det var elevene hennes som minnet henne om hva hun egentlig ville bli da hun var barn. Hun satte seg den gang foran pc-en og har siden benyttet enhver tilgjengelig stund til tasting og trykking og retting og redigering og i tillegg malt og fortalt og tatt turer ut i verden. De siste sju år har skrivingen hennes sirklet om menneskeheten og kloden vi er sammen om. Underveis har hun prøvd ut flere vinklinger samt former og sjangre; samfunnskritiske avisinnlegg, fortellinger, barnebøker, dikt og korte tekster.
ELLER
Om forfatteren

Detaljer

Kari Elisabet Svare forsto alt i ung alder at viktig lærdom ikke forvaltes av skoler. Siden har hun allikevel utdannet seg pedagogisk, men samtidig høstet mang en erfaring innen gjenbruk, sjølbruk, sjølutvikling og omsorg. Ei stund var hun på sin helt rette plass i klasserommet, innen livet skvisa henne videre. Det var elevene hennes som minnet henne om hva hun egentlig ville bli da hun var barn. Hun satte seg den gang foran pc-en og har siden benyttet enhver tilgjengelig stund til tasting og trykking og retting og redigering og i tillegg malt og fortalt og tatt turer ut i verdenen. De siste sju år har skrivingen hennes sirklet om menneskeheten og kloden vi er sammen om. Men hvordan ordsette menneskehetens moralske dilemma i ei tid da moral er avleggs? Underveis har hun prøvd ut flere vinklinger samt former og sjangre; samfunnskritiske avisinnlegg, fortellinger, barnebøker, dikt og korte tekster.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Fri frakt Nei
Anmeldelser