Et mørkt sinn – Anniken Haga

Flere bilder

Et mørkt sinn – Anniken Haga

Vanlig pris: kr 249,00

Special Price kr 19,00

Availability: På lager

24-årige Marita er en helt vanlig jente, med en vanlig jobb, grei hobby og gode venner. Hun har alt. Men brått blir hele hennes verden snudd på hodet. I løpet av en dag mister hun sin beste venn, blir dratt inn i en drapsetterforskning, og det gnistrer til fra en gammel flamme.

»Gjennom den neste uken må Marita håndtere både ulovlig kjærlighet, sorg, tvil, og en familiehemmelighet som kan koste henne livet…»

Anniken Haga er født 1992 i Tønsberg, oppvokst i Stavern. I dag er hun bosatt i Brunlanes i Vestfold.

Et mørkt sinn er hennes debutbok.
ELLER
Om forfatteren

Detaljer

Anniken Haga er født 1992 i Tønsberg. Den store skuespillerdrømmen, brakte henne opprinnelig Oslo for et år, men den er lagt på hylla, og byttet ut med det landlige forfatterlivet. Etter oppvekst i Stavern, og opphold i Oslo, ble Brunlanes endestasjonen, der hun bor sammen med sin forlovede på et småbruk. Et mørkt sinn er hennes debutbok.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Fri frakt Nei
Anmeldelser

Omtaler fra kunder 1 item(s)

Fortettet fortelling med god fremdrift
22-årige Anniken Haga burde ha alle muligheter til å nå mange, hennes debutbok lover i hvert fall meget godt. … Anniken Haga har skapt et spennende og klassisk oppbygget kriminalhistorie. Hele historien er strammet inn, uten unødige krumspring eller sidehistorier, en fortettet fortelling med god fremdrift …

Alt i alt er det et godt og spennende stykke skriving Anniken Haga har levert, så godt at det vil forundre oss mye om det ikke ganske raskt kommer flere bøker fra hennes hånd. Omtale av Svend Einar Hansen, Østlandsposten / (Sendt inn 03.10.2015)