Prins Godhjerta og Froskeballetten – Erik Johansen

Flere bilder

Prins Godhjerta og Froskeballetten – Erik Johansen

Vanlig pris: kr 199,00

Special Price kr 49,00

Availability: På lager

På en lang vandringstur i skogen oppdager prins Godhjerta til sin forskrekkelse et lite trehodet babytroll som er helt alene i hele verden. Hvorfor er det ingen som tar vare på den lille trollprinsen? Prins Godhjerta vet selvfølgelig at det i skogen er mange susseglade frosker som drømmer om å bli prinsesser. Kan et kyss gjøre drømmer til virkelighet? tenker han.

I dette eventyret følger vi prins Godhjertas anstrengelser for å finne en mamma til den vesle babyen. Det viser seg imidlertid at ikke alle frosker ønsker å bli prinsesser. Et kyss i skogen kan lage mer liv og røre, og være mer magisk enn det vi er lært opp til å tro. Men den omsorgsfulle og godhjerta prinsen gir ikke opp av den grunn. Her står forvandlingene nærmest i kø, det gjelder å ikke gi seg mens leken er god. Da eventyrkabalen til slutt går opp vet barna at de er prinser og prinsesser i sine egne liv.
ELLER
Om forfatteren

Detaljer

Erik Johansen fra Oslo, – også kjent som Onkel Snurretulleball, er melodimaker, eventyr og tekstforfatter . Med basis i en filosofi barn både har nytte og glede har han samlet eventyr om livet som formidles gjennom gruppen Trollklang. Erik spiller gitar og mandolin, men er spesielt god til å spille på slurva. Han har fått utgitt tre musikalske eventyr på CD: Trollkjerringas hemmelighet, Gubben Bælabæla og den dumme fabrikken og Nam-nam. Disse eventyrene har også blitt sendt i NRKs – barnetimen for de minste. Ved siden av å være barneunderholder er Erik radiograf ved Oslo Universitetssykehus. Radiumhospitalet. August 2013 debuterte han også som barnebokforfatter, med boken Prins Godhjerta av Huttentuttentei. Juni 2015 kom oppfølgeren, Prins Godhjerta og Froskeballetten.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Fri frakt Nei
Anmeldelser

Omtaler fra kunder 1 item(s)

Tåler å bli lest igjen og igjen! Terningkast 5
I Søråsen barnehage har vi blitt godt kjent med Erik Johansens første bok «Prins Godhjerta av Huttentuttentei» gjennom et helt barnehageår. Det var derfor veldig spennende for oss å åpne oppfølgeren «Prins Godhjerta og froskeballetten» Boka er morsom for barn i barnehagealder. Den er stappfull av artige ordtak og forvrengte tulleord, og stimulerer både språk og fantasi hos barna. Den har flotte fargerike tegninger og mye velkjent eventyrmagi. Kyssing av frosker er morsomt og får barna til å le. Det setter også fantasien i sving når vi får se alt som kommer ut av litt froske-smasking! Forfatteren har brukt kjente elementer fra folkeeventyr, og mye humor og fantasi. Denne boken er ikke skummel, og tåler å bli lest igjen og igjen.

Jeg vil gi den terningkast 5. Omtale av Anne Jonassen, ped.leder Søråsen Barnehage / (Sendt inn 03.10.2015)